Testimonials

Anna*, september 2023:

Ik kreeg weinig energie van mijn huidige baan. Het intakegesprek was fijn, we hadden een klik. Susanne creëert een hele fijne setting om samen meer inzicht te krijgen in je loopbaanwensen. Het resultaat van dit traject voor mij is dat ik het inzicht heb gekregen dat ik wil gaan ondernemen. 

Ik zou dit traject zeker aanbevelen bij anderen, omdat de focus ligt op wat jij als persoon wilt en waar je energie van krijgt. De opbouw van het traject was helder en de terugkoppeling per sessie heel prettig. 

* is niet de echte naam van deze persoon vanwege noodzakelijke privacyredenen

 

Sabrine, juni 2023: 

Nadat ik bij mijn vorige baan weg ging, zat ik al een tijdje te twijfelen over wat goed bij mij zou passen. Wwaar ik enerige van krijg, maar ook waar ik mijn energie kan geven. Dit heb ik allemaal kunnen ontdekken tijdens dit traject. Dit traject zie ik echt als een adeautje voor mezelf. Ik heb mezelf (nog) beter leren kennen. Ik weet nu nog beter wat goed bij mij past. Waarom ik doe wat ik doe en hoe ik dat goed kan gaan inzetten bij mijn nieuwe baan. Susanne is een hele fijne, rustige vrouw, waarbij je je snel op je gemak voelt. Zij durft door te vragen en is zo in staat om het beste uit je te halen.