Sleuteltraject (2 sessies)

Sleutels tot inzicht in jouw gedrag en motivaties (inclusief DISC gedrag & drijfverentest)

Sta jij weleens versteld van die ene collega die altijd perfect voorbereid in de teammeting verschijnt en dat het altijd dezelfde collega’s zijn die daar het hoogste woord voeren?

 

Herken jij dit:

  • Je wilt dat jouw goede ideeën vaker worden gehoord en overgenomen;
  • Je werkt hard en doet je best, maar hebt soms moeite om grenzen te stellen naar andere collega’s;
  • Je wilt graag effectief kunnen samenwerken, ook met je lastige collega’s;
  • Je voelt je weleens buitengesloten als een paar collega’s het samen erg leuk hebben en jij geen aansluiting ervaart;
  • Je voelt je regelmatig moe en leeggezogen na een werkdag en vraagt je af hoe dat komt en hoe je dat kunt veranderen.

 

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Jij jouw invloed op je werk (of loopbaan) kunt vergroten en je veel meer voldoening uit je werk haalt;
  • Je precies begrijpt hoe je effectief communiceert met en grenzen stelt aan al je verschillende collega’s;
  • Je prima met die lastige collega kunt samenwerken, omdat je hem of haar beter begrijpt en je ook zijn of haar taal leert spreken;
  • Je inzicht krijgt in de verschillende gedragsstijlen en drijfveren, waardoor sommige mensen elkaar aantrekken;
  • Je jouw tijd en energie bewust gaat inzetten in de dingen die je voldoening en plezier opleveren: na een werkdag ben je nog steeds een goede versie van jezelf.

 

In de een-op-een training ‘Sleutel tot inzicht in jouw gedrag en motivaties’ help ik je om vanuit jouw eigen sterke kanten ervoor te zorgen dat je samenwerking en communicatie naar een hoger niveau wordt gebracht.

 

Over de loopbaancoach
Als loopbaancoach help ik jou om optimaal te functioneren en plezier in werk te krijgen. Ik heb een tiental jaar ervaring in verschillende HRM functies, waarbij ik me allround bezig hield met o.a. communicatie naar personeel, ziekteverzuim, werving & selectie, contracten en trainingen. Ik heb een HBO opleiding Personeel & Arbeid (Hogeschool Utrecht), aangevuld met een opleiding Loopbaancoaching (ICM). Daarnaast ben ik DISC & Drijfveren gecertificeerd en als coach aangesloten bij NOBCO, de beroepsvereniging voor professionele coaches.

 

Over deze training
In deze training krijg je een professionele DISC gedrag & Drijfverentest + twee individuele gesprekkenvan een uur, waarin we de rapporten bespreken en je al jouw vragen kunt stellen over bijvoorbeeld voorkomende praktijksituaties. Na afloop begrijp jij hoe je jouw eigen gedrag effectief inzet voor een optimale samenwerking en welke drijfveren belangrijk zijn voor jou om te betrekken in je (toekomstige) loopbaankeuzes. De investering in jezelf bedraagt 375 euro inclusief btw.

 

Verspil geen tijd en frustratie meer aan geklaag over het gedrag van je collega’s. Kom in actie, boek dit programma en vergroot je persoonlijke effectiviteit!

 

P.s. Investeren in jezelf voor nu en later doe je met dit programma!